Ndërkohë që në pjesën më të madhe të Shqipërisë qytetarët po ankohen nga vala e të nxehtit, në zonën e Gjinarit në Elbasan moti ka bërë “kërdinë” në të mbjella.

Një stuhi e fortë shiu dhe breshëri ka shkatërruar të mbjellat në Gjinar.

Stuhia, e cila zgjati rreth 2 orë, shkaktoi dëme të mëdha në të mbjellat dhe pemtarinë e zonës, duke i lënë banorët në vështirësi të mëdha.

/Vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *