Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka konfirmuar në detyrë Nikoll Ricën dhe Fatos Ballën. Vendimi është dhënë këtë të premte.

 

Rica është Drejtor i Burimeve Njerëzore në Departamentin e Shërbimeve Mbështetëse në Policinë e Shtetit, ndërsa Balla me funksion Specialist në Sektorin e Hetimit në Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat.

 

Pas nënshtrimit të vettingut, ata kanë rezultuar të pastër në të gjitha kriteret e vlerësimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *