Procesi i vetingut vijon të “hajë koka” prokurorësh dhe gjykatësish.

Këtë herë Komisioni i Pavarur i Kualifikimit vendosi shkarkimin nga detyra të Alketa Nushi, drejtuese e Prokurorisë në Kukës.

KPK e arsyetoi këtë vendim me konstatimin e parregullsive në dosjen e Alketa Nushit në të treja kriteret e Veting-ut, pasuria, pastërtisë së figurës dhe profesionalizimit.

Në raportin e ILDKPI-së për pasurinë,  thuhej se kryeprokurorja e Kukësit kishte burime të ligjshme për pasurinë e saj, por nuk kishte kryer deklarime të sakta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *