Korrupsion, rryshfet, abuzim, shkelje e ligjit, vjedhje, padrejtësi, dhunë.

 

Të gjitha mund t’i denoncosh në adresën veting@vizionplus.tv  si dhe në numrin e telefonit 00355 69 60 79 999.

 

Vizion Plus do të shqyrtojë çdo rast, jo thjesht për ta publikuar atë, por edhe për të hetuar më shumë për shkeljet e raportuara.

 

Dërgoni denoncimin tuaj me tekst, foto e video.

 

Çdo dëshmi do të ketë përgjigje. Vizion Plus garanton privatësinë dhe anonimatin kur ai kërkohet.

 

Vetingu nis nga TI!

5 thoughts on “Vetingu nis nga TI. Denonconi në Vizion Plus

 1. Pershendetje jam lotenc bajrami bera nje denencim ne prokurorin e dursit me dat 27 12 2017 dhe akoma skam mar nje pergjigje edhe pse i icizuam me fiksin ato akoma nuk kan ber gje por perkindrazo me kan kercenuar mbas nje dy si mic ce i kisha dhe i njihinin ato prokurorin

 2. Denoncoj nje padrejtesi qe po me behet nga gjykata e rrethit Pogradec.Kam blere me kontrat kapar me nr 2732rep nga Fadile Hoxha 300 metra tok ne vitin 2000 me kusht qe kur te pajises ajo me certifikate pronesie do behet dhe akti i shit – blerjes.Ne vitin 2012 me hedh ne gjyq me objekt prishje kontrat – kapari , gjykatesi Erion Cela e nxjer kontrat kaparin nul ,e pamundur te realizoheshe mbas perpjekjeve te mia nuk e arrita.Ne 2017 hap une ceshtje gjyqesore per te mare detyrimet qe rrjedhin nga mos realizimi i kontrat – kaparit.Gjykatsja e Pogradecit Emona Muci me nxirte nga seanca e gjyqit duke ushtruar nje dhune psikologjike , kerkoja ndihmen e avokates time ku dhe ajo punoj me te me tha dhe nuk e kundershtoj me tha ku duket qe eshte nje kompromis mes paleve Avokat , Gjyqtare.Dhe vendimi qe dhane ne fund ishte qe ceshtja eshte gjykuar pavarsisht se gjyqi qe hapa une ishte per gje tjeter .E ankimova ne apeli ne Korce Gjyqtari Stavri Kallco ms gjith gjyqtaret e tjere gjate gjyqit benin mubabet dhe gallata me avokaten e pales tjeter dhe vendimi qe moren lane ne fuqi vendimin e shkalles se pare.Ceshtja tani eshte ne gjykaten e larte por nderkohe me kerkojne te paguaj shpenzimet e gjyqit te pales tjeter.Pa harruar te permend qe pala tjeter eshte me pozite dhe ne radhet e policise se shtetit.Duke shpresuar ne ndihmen tuaj.

 3. Jam punonjës i shërbimit privat te sigurisë fizike.

  Me një urdhër te Ministrit te Brendshëm nr.130 dt. 05.03.2018 ne qe jemi te punësuar pranë këtij shërbimi po na kërkohet qe te ri certifikohemi, duke na marre ne telefon për te ber një pagese prej 25000 lek te reja me titullin “Leje për ushtrim Profesioni”.
  Ne këtë leje e kemi marre me Ligjin 8770 .dt. 19.04.2001 “për shërbimi privat te sigurisë fizike” dhe qe me ligjin 75/2014 ky ligj nuk është anuluar.
  Kjo nuk mbaron këtu se neve na kërkohet qe te lejmë vendin e punës,pasi kursi ne akademinë e sigurisë është dy jave ose 10 dite pune,te cilat kamponit ku ne punojmë nuk na e njohin si dite pune,pra po te llogaris edhe këto dite shume bashke me dokumentacioni qe duhet te përgatite shkon ne 45000 lek te reja.
  Me largimin nga puna për dy jave ne rrezikojmë vendin e punës,pasi janë te pa justifikuar dhe shkelet kodi i pune.
  Ky është një skandal se ne disa qarqe te Shqipërie ky udhëzim edhe lexuar ndryshe,dhe punonjësit e Sh.P.S.F janë pajisur me certifikatën e re vetme duke shkëmbyer Certifikatën e vjetër me atë te Rene.
  Ne një Shtet me një Ministër te Brendshmen ligjet dhe Udhëzimet lexohen ndryshe.
  Se ku do ti gjej parat kjo shtrese qe rrogat u a japin një here ne tre muaj dhe nuk paguhen sipas ligjit qe për qefë shkelet,se punojnë jo me 22 dite pune ose me 40 ore ne jave, por 30 ose 31 dite ne muaj pa pushim si skllevër dhe askush nga shërbimi i Policisë ne qarqe apo dhe nga inspektoret e punës,nuk kontrollohen se marrin para.

 4. Kam bere nje denoncim paraprak para dy javesh se ne Qendern Kombetare Pritese per Azilkerkuesit do te zhvillohet nje tender me vlere 18122250 leke dhe se fitues do te ishte operatori “Dajti Park 2007”
  Po ju rikonfirmoj se procedura u zhvillua dhe u shpall fitues operatori “Dajti Park 2007” megjithse ishe me cmim me te larte se operatoret e tjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *