Një person i ka dhënë fund jetës duke u vetëvarur me litar në kasollen e bagëtisë. Ngjarja ka ndodhur në fshatin Burim, Maqellarë, ndërsa viktimë është Blerim Sela, 27 vjeç. Ka qenë vëllai i viktimës ai që ka konstatuar 27-vjeçarin të varur dhe e ka dërguar me urgjencë në spital, por ai ka humbur jetën gjatë rrugës.
Sipas policisë dhe grupi hetimor, dyshohet se vdekja u shkaktua nga i riu si pasojë e kushteve të depresionit. Ndërkohë, ekspertët mjeko-ligjor, theksojnë se gjatë këqyrjes së kufomës nuk u konstatuan shenja dhune në trup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *