Subscribe

Deputetët opozitarë paralajmërojë bllokimin e seancës së Kuvendit të Kosovës ditën e enjte. Duke folur në një konferencë për shtyp, nënkryetari i lëvizjes Vetëvendosje Driton Çaushi, tha se kundërshtimi i opozitës do të jetë po aq i fortë sa më parë. Ndërsa deputetja Derguti shtoi se policia po përdoret politikisht.
Me herët gjatë ditës, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, njëherazi zedhenes i qeverise se Kosovës është bere shënjestra e nje tjeter sulmi me veze te lëvizjes Vetëvendosje. Arban Abrashi u qellua përpara selise se qeverise. Ne deklaratën e Vetëvendosjes, theksohet se ministri mban përgjegjësi per situatën aktuale ne Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *