Albano Bogdo është një nga artistët e humorti shqiptar, i cili ka arritur një sukses absolut në “Apartamentin 2XL”. Sot ai festoon 30 vjetorin e lindjes, e sigurisht që është një përvjetor i rëndësishëm. Urimet nuk kanë munguar nga miqtë e tij, por Juljan Deda duket se e shpreh pak më shumë.

 

 

Në një postim në Instagram, Juli shkruan: “Ai momenti kur shoku ka ditëlindjen dhe ndërron prefiks. Me këtë rast seriozitetin e kemi në maksimum. Edhe 100 vëlla! Le të shpërthejnë urimet!”- shkruan Juli në një postim në Instagram.

 

 

Mesa duket, duhet që të ketë ditëlindjen Albano, që Juli të bëhet serioz pasi në çdo moment ai nuk harron të shprehë gjithçka përmes batutave.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.