Java e modës në Milano pranverë/verë 2018 është në ditën e saj të fundit.

Ja se si kanë vendosur të shfaqen gjatë javes së modës disa prej modeleve dhe blogereve më të famshme në të gjithë botën. Gigi Hadid, motra e saj Bella Hadid, Olivia Palermo, Taylor Hill etj të cilat influencojnë vajzat që pëlqejne te ndjekin modën, jane shfaqur në rrugët e Milanos me firmat më të njohura si Gucci, Prada, Marc Jacobs dhe shume veshje të tjera mjaft interesante.  Hidhi një sy që të njiheni me tendencat e fundit

                                                     .

Leave a Reply

Your email address will not be published.