Telefoni është kthyer në një mjet i pandashëm teknologjik në përditshmërinë tonë.

 

Përmes ti ne kemi mundësi që të sigurojmë të dhëna të shumta që nga videot argëtuese dhe deri tek ato informueset.

 

Por ju nuk e dini se çfarë mbani në dorë dhe mikrobet që merrni nga përdorimi i telefonit.

 

Sipas një studimi rezulton se telefoni është një ndër objektet më të ndotur që ne mbajmë në dorë.

 

Në vitin 2011 shkencëtarët në Shkollën Londineze të Higjienës dhe Mjekësisë Tropikale gjetën se një në gjashtë telefona celularë ishin ndotur me materie fekale, duke përfshirë E. coli që mund të shkaktojnë helmim të ushqimit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *