Selena Gomez bëri një ndryshim në Instagram dje, që përfshinte ndryshimin e biografisë së saj, profilit dhe heqjen e qindra llogarive – duke përfshirë edhe ndihmësit e saj Theresa Mingus, disa nga miqtë e saj të ngushtë – me te cilët ajo është parë dhe me pushime. Gigi Hadid dhe Demi Lovato ishin ndër këto persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.