Pesë fëmijë dhe një grua e moshuar janë në mesin e të ndaluarve në protestat që janë zhvilluar në në Rusi kundër luftës në Ukrainë.

 

Të miturit, 7, 9 dhe 11 vjeç janë ndaluar së bashku me nënën e tyre, pasi u kapën duke vendosur lule jashtë ambasadës së Ukrainës në Moskë, ndërsa në duar mbanin pankarta që dënonin pushtimin rus.

 

“Nuk munda të hesht. Synimet tona ishin paqësore, të vendosnim lule në kujtim të civilëve dhe fëmijëve të vrarë në Ukrainë”, u shpreh e moshuara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.