Familjarët e Enea Ftoit kanë reaguar ndaj vendimit të prokurorisë për pushimin e çështjes.

 

Babai i Enea Ftoit, Guri Ftoi është shprehur se vendimi i prokurorisë i padrejte.

“Nuk e pranojme vendimin. Policia ka ushtruar dhune ndaj Eneas. Ne trup kishte shenja dhune. Krahun e kishte të thyer, gjuhën të prere. Vendimi i prokurorisë, korruptiv. Do bëj vetëgjyqësi. I bëj thirrje Arta Markut të bëjë veting për prokurorët e Korçës. Duam të dalë e vërteta. Enea na tha kur ishte i shoqëruar, që po më torturojnë. Akuzoj policinë e Korçës për vdekjen e Enea dhe fshehjen e provave.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *