Këshilli i Emerimeve në Drejtësi ka publikuar listën me tre emra kandidatë për vendin vakant në Gjykatën Kushtetuese.

Manjola Xhaxho, Hlta Zacaj dhe Ilir Toska janë gjyqtarët që konkurojnë për një vend në  Kushtetuese.

Të hënën mblidhet Gjykata e Lartë e cila përmes Dhomës së Posacme do të zgjedhe anëtarin e ri të Gjykatës Kushtetuese.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.