Konfliktet për pronën janë një shqetësim i madh në Shqipëri.

Shpesh sherret e kësaj natyre kanë shkaktuar tragjedi të mëdha.

Rasti i fundit që për fat të mirë është mbyllur me dëmtime të lehta është përplasja brenda familjes për tokën në Krujë.

Dy vëllezër janë pasi janë konfliktuar fizikisht mes tyre pas një sherri për tokën.

Dy të arrestuarit janë .S., 58 vjeç dhe F.S., 60 vjeç.

Dy vëllezërit kanë pësuar edhe dëmtime të lehta nga konflikti fizik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *