Subscribe

177 familje te pastreha kane tashme nje shtëpi. Kryebashkiaku Erion Veliaj shpërndau çelësat e banesave sociale, duke thëne se ky moment u jep fund vuajtjeve te njerëzve per vite me radhe dyerve te pushtetit vendor. Kryebashkiaku Veliaj kërkoi nga pronaret e rinj qe te mirëmbajnë shtëpitë e tyre, dhe te menaxhojnë vete lagjen e tyre ne Shkoze. Ai premtoi gjithashtu se se shpejti do te nise ndërtimi i banesave te reja sociale per banore te tjerë qe jane ne nevoje emergjente. 177 familjet me banese sociale i përkasin kategorive te personave me aftësi te kufizuar, ish te përndjekur, invalidë, dhe pjesëtare te komunitetit rom dhe egjiptian.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *