Subscribe

Rreth 9 mije banore te zonës se Laprakes do te përfitojnë nga investimi i bashkisë per rikonstruksionin e blloqeve te banimit, hapësirave te gjelbëria, sinjalistiken rrugore dhe ndërtimin e shkollave dhe kopshteve. Behet fjale per nje sipërfaqe prej 30 hektarësh ne zonën informale pranë shinave te trenit ne njësinë numër 11. Nga kjo zone kryetari Erjon Veliaj deklaroi se investimi jo vetëm do te tjetërsoje pamjen e kësaj zone, por do te rrisë edhe vlerën e tokës. Projekti i bashkisë ne njësinë 11 kap vlerën e 2 milion dollarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *