Subscribe

Per te gjithë te apasionuarit per udhëtimet e gjata me biçiklete, Tirana do te ketë nje segment te posaçëm per ketë sport. I emërtuar “Shtegu i gjelbër” me nje gjatësi 40 kilometër, rruga përshkon zona te banuara dhe parqe nga Tirana ne Golem. Te paret qe e nisen ketë tur ishin nje grup te rinjsh te shoqëruar nga kryetari i bashkisë Erion Veliaj. Kryebashkiaku deklaroi se ky projekt do te jete një nga prioritet e tij per 2017. Ndërkohe ne 9 tetor, ne Tirane do te organizohet maratona e atletikes, për t’u kthyer me pas nje aktivitete zyrtar dhe te certifikuar nga federata europiane e atletikes.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *