Subscribe

Para nisjes se vitit te ri shkollor, 23 kopshtet e Tiranës do te jene te rikonstruktuar tërësisht. Kane mbetur edhe 5 objekte per te përmbyllur këtë proces. Kopshti me i ri është “Beni ecën vete” ne njësinë numër 1. Kryebashkiaku siguron prindërit per cilësinë dhe standardet e këtyre institucioneve, pavarësisht vendndodhjes, ne qendër apo periferi. Me mbështetjen e biznesit kryesisht, këtij proces i ka paraprirë rinovimi i ambienteve te çerdheve për te pasuar me rikonstruksionin dhe ndërtimin e shkollave te reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *