Me mbylljen e çadrës se opozitës, bulevardi i është kthyer normalitetit, e po ashtu dhe lëvizja e mjeteve dhe linjave urbane.

 

Kryetari i Bashkisë se Tiranës, Erion Veliaj, nuk fshehu kënaqësinë e mbylljes se çadrës, arritjes se marrëveshjes dhe zhbllokimit te vetingut. Veliaj deklaroi se pavarësisht fushatës elektorale qe tashme ka nisur, Tirana do te jete ne pune.

 

Ne prani te banoreve dhe administratoreve te pallateve, kryetari i bashkisë prezantoi projektin për fondin e komuniteteve.

 

200 milion leke janë vene kete vit ne dispozicion nga bashkia, per te bashkëfinancuar me banoret projektet qe ata kane per rikonstruksionin e pallatit, veshjen me termoizolim, krijimin e lulishteve, lyerje apo investime, qe nuk mund t’i bëjnë dot vetëm me kontributet e tyre. Ky projekt do te aplikohet fillimisht tek pallatet me administrator.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *