Ka nisur protesta përpara Miistrisë së Brendshme për vdekjen e 32-vjeçarit, Lear Kurti.

 

Qytetatët janë mbledhur për të kërkuar shkarkimin e Ministrit të Brendshëm.

 

Protesta e qytetarëve mbështetet edhe nga kreu i PD, Sali Berisha i cili më herët ka bërë thirrje por nuk ndodhet i pranishëm në shesh.

 

Lear Kurti ndërroi jetë tre ditë më parë pas shoqërimit nga Policia e Shtetit.

 

Sipas ekspertizës mjeko-ligjore, i riu ndërroi jetë nga një masë plastike të mbushur me kokainë të cilën dyshohet se e gëlltiti gjatë ndjekies nga policia.

 

Opozita dhe familjarët e Kurtit fajësojnë për vdekjen e tij, policinë, Ministrinë e Brendshme dhe qeverinë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *