Figura e ministrit Xhafaj dhe audio përgjimi i publikuar nga PD kanë sjelle debate të forta në studion e gazetarit Sokol Balla në emisionin Real Story.

 

Analisti Arjan Vasjari tha se sipas tij audio përgjimi është autentik por ai kërkoi nga opozita që të japë fakte konkrete për favorizimin e vëllait nga ministri Xhafaj.

 

Por Vasjari nga ana tjetër tha se akuzat për neni 491janë boshe dhe nuk qëndrojnë pasi Agron Xhafaj nuk është dënuar në mungesë për të cilën është përmbajtja e pikës F në nenin 491 te kodit të procedurës penale.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *