Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili sulmoi Strukturën e Posaçme Antikorrupsion, pas aksionit të kësaj të fundit në Bashkinë e Lushnjes.

 

Sipas Vasilit, SPAK ka probleme sepse nuk sheh krimet e kryeministrit Edi Rama dhe kryebashkiakut Erion Veliaj.

 

Ai kërkon nga SPAK që të lëvizë për çështjen e Teatrit Kombëtar.

 

“SPAK ka probleme me “shikimin”! SPAK ka sy shumë “të mprehtë” dhe shikon deri larg, deri në Lushnjen e Tushes së Bashkisë, por Edi Ramën dhe Erion Veliajn nuk i sheh dot se i ka shumë afër. SPAK është “sëmurë”, SPAK nuk shikon nga afër, por vetëm larg. SPAK duhet çuar tek okulisti, që të rregullojë shikimin dhe të ndërrojë gjyslyket për të parë edhe nga afër, megjithëse Teatrin e shohin edhe të verbrit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.