LSI zbardh diskutimet e nënkryetarit të saj Petrit Vasili në takimin e zhvilluar nga kreu demokrat, Lulzim Basha me aleatët mbrëmjen e të hënës së Durrës.

 

Sipas LSI, Vasili ka deklaraur se opozita e bashkuar do të intesifikojë aksionin shumëplanësh pasi vendi është në një krizë të rëndë kushtetuese e politike.

 

“Opozita e bashkuar do të intensifikojë aksionin shumëplanësh. Aktualisht jemi ne nje krize shumë te rëndë kushtetuese, politike dhe te përfaqësimit. Dakordësi e plotë nga partite e opozites për platformë që zgjidh krizën. Opozita e bashkuar eshte e vetmja garanci për daljen nga kriza. Opozita kërkon hapjen e negociatave jo demagogjinë e radhës. Ne jemi te vendosur për ta çuar deri në fund aksionin e saj.”

 

Vasili gjatë takimit nuk I ka kursyer as akuzat në drejtim të kryeministrit Edi Rama. Sipas tij ai është gjeneruesi e shkaku kryeosr i krizës politike në vend.

 

“Edi Rama është gjeneruesi e shkaku i krizës dhe jo zgjidhja. Ai eshte i vetmi i interesuar që integrimi të dështojë, Mazhorancës i intereson kriza si alibi për grabitjen me koncesione”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *