Ne historinë e Tiranës renditen plot 42 kryetare qe kane drejtuar bashkinë e kryeqytetit. Historiku dhe puna e tyre, nga kryetari i pare Zyber Hallulli e deri tek ai ne detyre Erion Veliaj, janë përmbledhur ne librin biografiko-historik te Valter Gjonit. Ne mënyre kronologjike, autori ka renditur te gjithë kryebashkiaket qe nga viti 1113 e deri sot. Ne promovimin e librit “42 kryetaret e Bashkisë e Tiranës”, kryetari Erion Veliaj vlerësoi botimin për paraardhësit e tij dhe punët e lëna prej tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *