Pas rënies së gongut nga Agai, fermerët i janë “futur me kokë” punëve në stalla.

Valeri është kujdesur për gomarin duke e ushyer. Por, gjithashtu ai ka bërë edhe një “bisedë” me “Brownie”-n.

Valeri i thotë se është më e lehtë të merresh me gomarin sesa me fermerët.

“Ata nuk e dinë se është më kollaj të merresh me ty sesa ndonjëherë me ata. Hajde, ja e shikon si ecën ti. Thjesht taktikë e lehtë dhe ti vjen direkt. Ah mo “Brownie”-n  shok i mirë je. Je më shok i mirë se…”, thotë Valeri. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *