Policia ka ndërmarrë një aksion mbrëmjen e kësaj të mërkure ku raportohet se rreth 20 persona janë arrestuar.

 

Aksioni, sipas informacioneve, është ndërmarrë drejtoria e Krimit Ekonomik në bashkëpunim me Hetimin Tatimor me urdhër të prokurorisë.

 

Shumica e të arrestuarve janë biznesmenë, dhe akuzohen për shmangie të detyrimit tatimor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *