Dashuria është një ndjenjë që në situate të ndryshme ka dhe përjetime të ndryshme. Nuk janë vetëm femrat ato që janë të ndrojtura përkundrazi në shumë raste janë meshkujt të cilët nuk kanë guxim të shprehin ndjenjat e tyre.

 

Nëse dëshironi që të kuptoni nëse një mashkull ju pëlqen ju atëherë më poshtë do të lexoni disa hapa në lidhje me këtë;

 

Ai është afër teje kohët e fundit.

Ai është shumë i mirë me ty.

Ai të buzëqesh gjithnjë dhe e largon vështrimin menjëherë.

Ai të jep gjithnjë vëmendje.

Ai komplimenton gjithnjë ndryshimet e tua, madje edhe ato më minimaliste.

Nuk të kërkon të dilni, edhe pse ju e dini që ju pëlqen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *