Nëse jeni duke kërkuar një palë këpucë të reja që t’i vishni në zyrë këtë verë, apo nëse jeni duke kërkuar një palë sandale që do t’i vishni me xhinse këtë fundjavë, ne ju rekomandojmë stilin më të veçantë të sandaleve që do t’i dashuroni dhe përshtaten me të gjitha veshjet tuaja. Ne jemi duke iu referuar sandaleve të bardha tepër elegante të cilat po i shohim të vishen gjithandej në Instagram dhe po sugjeron gjerësisht nga stilistët më të famshëm në botë.

 

Gjëja më e rëndësishme është që ju mund t’i mbani veshur këto sandale nga mëngjesi deri në darkë, si në punë, po ashtu edhe kur dilni me miqtë. Në po ju njohim më poshtë me disa nga stilet e sandaleve të bardha që po bëjnë namin këtë verë në Instagram:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *