Gjykata ka denuar me kater vite burg për të akuzuarin Pançe Angellov, i cili më 27 prill në Kuvendin e Maqedonis shfaqi dhunë mbi Radmilla Sheqerinskën.

 

Para marrjes së vendimit, Angellov në seancën e kaluar pranoi fajin, ndërsa gjykata mori parasysh edhe rrethanat se vepra është kryer në vend publik, raportojne mediat maqedonase.

 

I akuzuari Angellov pas sjelljes së vendimit tha se dënimi është shumë i lartë dhe se do të ankohet tek Gjykata e Apelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *