Subscribe

Një nga pyetjet që i është bërë ish kryeministrit Sali Berisha gjatë konferences para mediave,  është marrëdhënia që do të ketë me SHBA.

 

Ai vijon të këmbëngulë që kjo marrëdhënie do të jetë i mirë edhe pse Amerika e ka shpallur si “person të pa dëshiruar”.

 

“Nëse zgjidhem në krye të PD orientimi por perëndimorë, pro NATO dhe SHBA do të njohë një rritje të paparë , nuk lëvizë unë kurrë nga këto parime, vetë këto lëvizje, kushdo që lexon statutin është sanksionimi më i madh dhe më i fuqishëm i vlerave. Ambasadori më i nderuari, por s;kam pranuar kurrë një guvernator. Ato nuk kanë pranuar që të t’u diktojnë shqiptarëve se kush hyn në parlament apo jo, nuk kanë pranuar që përfaqësuesja e tyre të tregojë se kë të pranojnë dhe kë jo, nuk do të pranohet, do respektohet në shkallë maksimale si ambasador, por jo si guvernator, të merret me një sistem drejtësie që është në gjendje katastrofave, më thoni ju mua, në 2020 SPAK ka pasur 1/6 e ndjekjeve penale për korrupsion, do pranojnë shqiptarët një gjë të tillë”, tha Berisha.

 

Nga selia e PD-së, Sali Berisha ka paralajmëruar për protesta për të rrëzuar nga pushteti Edi Ramën. Ai tha se ‘revolucionin’ nuk ndal njeri.

“Edvin Kritaq Ramën e shpëtoi referendumi i peng Bashës se do kishte patur gjithë Shqipërinë në Tiranë, por do vijë shumë shpejt, revolucionin nuk e ndalon kush, mjerë ai që mendon ta ndalojë”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *