Prokuroria e Tiranës është vënë në lëvizje në lidhje me tenderin e ndërtimit të Unazës së Re.

 

Informacionet bëjnë me dije se organi i akuzës po kryen veprimet hetimore për veprimet e kryera nga Autoriteti Rrugor Shqiptar, insitucion që hapi tenderin për projektin gjigant me vlerë rreth 40 milionë euro.

 

Sipas prokurorisë dy janë veprat penale që dyshohet se janë konsumuar në këtë rast: ‘Shpërdorim detyre’ dhe ‘Shkelje e barazisë në tendera”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *