Zv/ministri i infrastrukturës dhe energjisë Hantin Bonati u ka bërë thirrje drejtorëve të ujësjellësve në të gjitha bashkitë në vend të mirëmenaxhojnë burimet njerëzore, pasi në shumë raste ato janë të tejfryra.

 

Zv/ministri tha se qeveria do të jetë mbështetëse, nxitëse dhe monitoruese e përpjekjeve të tyre për rritjen e performancës, duke ulur humbjet dhe rritur arkëtimet.

 

Bonati u shpreh se të gjithë drejtorët e ujësjellësve të nisin një fushatë informimi për çdo abonent derë më derë dhe t’i ftojnë të bëhen pjesë e procesit të rikthimit të ligjshmërisë në konsumin e ujit të pijshëm.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *