Në Maqedoninë e Veriut këtë të hënë u konfirmuan vetëm 11 raste të reja me COVID-19.

Të dhënat e publikuara nga Ministria e Shëndetësisë flasin për 450 qytetarë të testuar. Ky është ndër numrat më të ulët të të infektuarve ditorë gjatë pesë muajve të fundit.

Autoritetet njoftuan edhe për tre pacientë të tjerë që kanë vdekur. Gjithsej, Maqedonia e Veriut numëron 603 viktima dhe 14.341 të prekur nga virusi.

Të dielën atje u regjistruan 39 të infektuar nga 817 teste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *