Ukraina dhe Rusia kanë rënë dakord që të shkëmbejnë të burgosurit.

 

Zëvendëskryeministrja e Ukrainës, Iryna Vereshchuk pohoi se rusët i dorëzuan 60 ushtarë ukrainas si dhe 16 civilë.

 

Nga ana tjetër, ukrainasit janë detyruar t’u japin rusëve 10 zyrtarë të lartë ushtarak që janë kapur në zona të ndryshme gjatë luftimeve.

 

Ky është shkëmbimi i pestë që po ndodhë mes palës ukrainase dhe asaj ruse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.