Një shkëmbim i të burgosurve me rusët u zhvillua duke përfshirë 14 ukrainas dhe një numër të panjohur rusë, njoftoi zyra e koordinimit për të burgosurit e luftës në Kiev përmes kanalit të lajmeve Telegram.

 

Shkëmbimi u zhvillua në rajonin e Donetskut, në pjesën lindore të vendit, dhe përfshinte trupat ukrainase të dy brigadave të robëruara në pranverë. Njëri prej tyre është oficer dhe një tjetër mjek.

 

Asnjë konfirmim nga pala ruse. Shkëmbimet e të burgosurve në të kaluarën kanë rezultuar në të njëjtin numër nga të dyja palët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *