UEFA pezullon dënimin e saj për kampionët e Shqipërisë Skënderbeu, pas rekursit qe klubi paraqiti në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv. Lajmi njoftohet përmes nje komunikate te skuadrës shqiptare te publikuar ne faqen zyrtare ne Facebook. Me pezullimin e këtij vendimi, i hapet rruga klubit të Skënderbeu, për të vijuar të marrë pjesë ne shortin per raundin e dyte eliminator te ligës së kampioneve që hidhet më datë 20 qershor në Nyon të Zvicrës. Sikurse behet me dije, UEFA dhe ekipi i Skenderbeu kane rene dakord qe procesi ne CAS te zhvillohet përmes nje procedure te përshpejtuar. Disa ditë më parë, UEFA pezulloi klubin shqiptar pasi kishte dyshime për trukime ndeshjes, por ku vendim u dërgua ne Arbitrazh nga përfaqësuesit ligjor të skuadrës së Skënderbeut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *