Një i ri shqiptar që udhëtonte me një sasi të madhe hashashi të fshehur në dyshemenë e furgonit, ka rënë në prangat e policisë italiane. Ai i është nënshtruar kontrollit nga efektivët e policies dhe u arrestua për posedim për qëllime të trafikut të drogës.

Në në kuadër të shërbimeve të synuara, policët e Leçes kryen një kontroll në një lokalitet në Bari të një furgoni që drejtonte i riu.

25-vjeçari shqiptar ka shfaqur menjëherë nervozizëm nga prania e policëve, duke ngritur dyshimet e efektivëve që kanë dashur të thellojnë kontrollin personal, duke e shtrirë edhe në automjet me ndihmën e qenve.

Dhe kështu në dyshemenë e automjetit u identifikua një fund i rremë, i cili mund të hapej duke përdorur një pajisje të posaçme të pajisur me një panel butoni të fshehur, brenda së cilës u gjetën blloqe hashashi me peshë totale 26 kilogramë, si dhe afërsisht 17 gramë. marihuanë dhe afërsisht 8 kokainë.

Lënda narkotike u sekuestrua dhe i riu me urdhër të Prokurorisë Publike të Barit u dërgua në burgun lokal në dispozicion të organeve gjyqësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *