E ftuar në emisionin “Vizioni i Pasdites”, gazetarja Laureta Roshi ka komentuar ngjarjen e rëndë ku 23 vjeçarja Sabrina Bengaj u vra nga ish bashkëshorti. Ajo u shpreh se martesa e Sabrinës në moshën 13-vjeçare është padyshim një rast i abuzimit me një minorene, madje duhet të kishin marrë një lloj kujdestarie ligjore kur vendosën që vajzën në fjalë ta merrnin në shtëpinë e Eltonit.

 

“Vajzat mund të jenë pak çapkëne duke u rritur, por nuk janë gati për të marrë vendime për martesë në moshën 13 vjeçare. Edhe nëse do të ishte një martesë e lumtur deri në fund, 13 vjeç është një fëmijë. Kemi nje rast të hapur të abuzimit me një minore. Ky njeriu I dashuruar, më I rritur në moshë madhore, familja e tij duhet t’i ishin drejtuar gjykatës për të marrë kujdestarinë ligjore.Ti po merr një të mitur në familjen tënde dhe ti ke përgjegjësinë prindërore për të”, u shpreh gazetarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *