Dy të rinj në fshatin Qinam të Ersekës janë vetëizoluar në shtëpi. Ata janë kthyer në Shqipëri këto ditë nga Italia dhe edhe pse nuk kanë shfaqur shenja të koronavirusit, kanë ndjekur udhëzimin që të vetëizolohen përderisa vijnë nga një zonë e prekur.

 

Ndërsa një çift të rriturish po nga Erseka të kthyer prej 3 javësh po nga Italia, janë në kushte shtëpie. Në të dy rastet pranë ndodhen ekipet mjekësore.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.