Një modele 29-vjeçare vdiq pasi iu nënshtrua një operacioni për të zmadhuar të pasmet. Joselyn Cano udhëtoi deri në Columbia për të kryer ndërhyrjen dhe njihej si “Kim Kardashian e Meksikës”.

 

Ajo jetonte në në Newport Beach, California, ishte me origjinë meksiane dhe kishte 12.8 milionë ndjekës në Instagram. Lajmin e vdekjes së saj e dha modelja tjetër, Lira Mercer.

 

Ndjekësit u habitën nga lajmi dhe shprehën ngushëllime. Ngritja e vitheve ka çuar në një rritje të numrit të vdekjeve vitet e fundit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *