SPAK  ka hequr sekuestron për një banesë të sekuestruar nga OFL në, të vendosur të kushtet e emergjencë për një banesë 1-katëshe në lagjen Skënderbeg në Shkodër. Ky objekt është në emër të Aldo Manishtës.

 

Sipas SPAK, banesa e Manishtës është sekuestruar në kundërshtim me kërkesat e aktit normativ dhe nuk ka ardhur si rezultat i parave të krimit.

 

Kjo është prona e parë nga të gjitha pronat e sekuestruara ngë OFL që SPAK e heq nga lista dhe nuk e dërgon për vendim në Gjykatën e Posaçme kundër Korrupsionit.

 

Aldo Manishta është shpallur në kërkim nga policia si pjesë e bashkëpunëtorëve për rrëmbimin dhe vrasjen e Jan Prengës.

 

Sekuestrimi i ndërtesës 1-katëshë është bërë nga OFL me urdhër të Ardi Veliut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *