Vajza shtatëvjeçare, telefonata e së cilës me Presidentin Donald Trump në prag të Krishtlindjes u bë virale, ka thënë se ajo ende beson në Santa Claus.

 

Trump hodhi dyshim mbi ekzistencën e Santa kur ai kërkoi Collman Lloyd nëse ajo ende besonte në At Christmas.

 

Pas mësimit të moshës së vajzës, presidenti pyeti: “Në shtatë, është margjinal, apo jo?”

 

“Po, zotëri,” u përgjigj vajza. Ajo më vonë pranoi se nuk e dinte kuptimin e fjalës, raporton Post dhe Courier.

 

Collman, nga Lexington në Karolinën e Jugut, gjithashtu i tha gazetës se ajo ishte e lumtur që mund të fliste me presidentin e SHBA.

 

“Unë isha si, ‘wow’. U trondita.

 

“Nuk ishte me të vërtetë (nervozizëm), unë thjesht duhej të mendoj se çfarë ishte e vërteta.”

 

Ajo shtoi se pas bisedës me z. Trump, ajo dhe familja e saj la për biskota dhe qumësht me çokollatë për Santa Claus.

 

Ato biskota u zhdukën në mëngjes, dhe nën pemën e Krishtlindjeve, aty ishte një dhuratë e mbështjellë me emrin e Collman mbi të.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *