Një studente kolegji e akuzuar për marrëdhënie seksuale pa dëshirë me një burrë ka shpëtuar me pretendimin se është shumë dembele për të bërë një gjë të tillë.

 

Imogen Brooke shpërtheu në lot në në gjykatë dhe falënderoi juristët pasi iu deshën vetëm një orë për ta shpallur atë të pafajshme, në ditëlindjen e saj të 31-të.

 

Ngjarja dyshohet të ketë ndodhur kur 30-vjeçarja në gjendje të dehur kishte detyruar një burrë, fizikisht më të vogël se ajo të kryente marrëdhënie seksuale pa dëshirën e tij.

 

31 vjeçarja dhe burri, identiteti i të cilit nuk bëhet i ditur ishin njohur më herët në internet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *