Eurodeputeti Eduart Kukan reagoi në Twitter pas përfundimit të Samitit të Sofjes.

 

Ai e konsideroi Ballkanin Perendimor si pjesë integrale te Europës ndërsa tha se vendet e rajonit e kanë të ardhmen e tyre të lidhur me BE-në.

 

 

Edhe Donald Tusk, presidenti I Keshillit të Europës, ishte në të njëjtën linjë teksa deklaroi në Samitin e Sofjes se e ardhmja e Shqipërisë dhe e vendeve te tjera të Ballkanit Përëndimor është BE-ja por për këtë objektiv duhet punuar shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *