Ukraina dhe Rusia jane ulur ne tavoline per te biseduar gjetjen e nje zgjidhje te mundshme qe do ti jepte fund luftes tragjike qe po merr shume jete.

Per kete qellim ka nisur ne Turqi takimi i promovuar nga Erdogan mes ministrave të jashtëm të Rusisë dhe Ukrainës, Lavrov dhe Kuleba.

 

Ukraina është e gatshme për “një zgjidhje diplomatike” dhe për të diskutuar kërkesën ruse për neutralitet, por nuk do t’i japë “asnjë centimetër” territor Moskës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.