Subscribe

Kur kanë kaluar pak ditë nga çelja e sezonit turistik, prefektura e Lezhës ka evidentuar disa probleme që kërkojnë zgjidhje të menjëhershme. Për prefektin Eduard Ndreca, ndërhyrja urgjente duhet te përqendrohet tek pastrimi i zonave te ndotura.
Ndreca ka urdhëruar drejtoritë rajonale që menaxhojnë turizmin të dalin të terren per ta monitoruar situatën nga afër. Sipas prefektit te Lezhës, në pak ditë do kryhet një aksion gjatë gjithë vijës bregdetare, në mënyrë që të krijohen kushte më të mira si për pushuesit vendas dhe te huaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *