Nëse Tuna nuk do të ishte këngëtare, vetëm fëmijë do të kishte bërë në jetë. Një deklaratë të tillë e ka dhënë Tuna, por sot “problemi” është një tjetër.

 

Një foto e postuar së fundmi në llogarinë e saj të Instagram-it, ka bërë që fansat e saj të dyshojnë se ajo është shtatëzanë.

 

Tuna njihet për konstruktin e lidhur, muskujt që ja kemi zili dhe trupin gjithnjë në formë. Çfarë i ka bërë përshtypje ndjekësve është barku, që në njërën prej fotove duket më i rrumbullakosur se zakonisht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *