Subscribe

Presidenca ka sqaruar detaje rreth tubimit të paralajmëruar të 8 Dhjetorit, që pritet të mbajë Kreu i Shtetit.

 

Zëdhënësi i Presidentit Ilir Meta, Tedi Blushi, thekson se nisja e dialogut të Presidentit Meta me Shqipërinë ka për qëllim mbrojtjen e demokracisë dhe Kushtetutës.

 

Ndër të tjera në sqarimin e tij Blushi shkruan se institucioni i presidencës është i vendosur dhe se nuk do ta japin me koncesion demokracinë e vendit.

 

“Të dashur kolegë gazetarë,

Interesimit tuaj të jashtëzakonshëm, për të mësuar sa më shumë detaje rreth tubimit mbarëpopullor të thirrur nga Presidenti i Republikës Sh.T.Z ILIR META, në 8 dhjetor 2019, në DITËN E RINISË, ju sqaroj se:

Nisja e Dialogut të Presidentit META me Shqipërinë ka për qëllim mbrojtjen e Demokracisë dhe Kushtetutës!

Dialogun e Presidentit META me shqiptarët nuk mund ta ndalë ASKUSH, deri në zbatimin e detyrimit kushtetues për Referendumet.

JEMI TË VENDOSUR DERI NË FUND: DEMOKRACINË NUK E JAPIM ME KONCENSION!

TANI VETËM DEMOKRACI DIREKTE!

TANI VETËM REFERENDUM!

SHQIPËRIA E PARA!

SHQIPTARËT MBI ÇDO GJË!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *