Subscribe

Krim i rëndë brenda familjes në Grykëzes të Lezhës.

Policia raportoi dy viktima nga kjo ngjarje tragjike.

 

Autor i krimit është Besnik Pjetri, person qe ende nuk eshte kapur.

 

Ai ka qëlluar për vdekje Pjetër Përjakun ish-vjehrrin e tij dhe Gent Përjaku ish-kunatin.

 

Nuk dihen arsyet qe kane sjell kete tragjedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.