Një i ri theu heshtjen dhe rrëfyeu historinë e tij për abuzimin e pretenduar seksual nga një mësuese në shkollën e mesme.

 

Ryan Crue tha se asokohe ai ishte 16 vjeç, ndërsa ajo 28. Sipas tij, mësuesja e tij e spanjishtes, Kate Boozer bëri seks me të më shumë se 100 herë.

 

Ai tregoi se ajo i mbulonte dritaret e klasës me letër të zezë në mënyrë që të mos shikoheshin dhe zbuloheshin.

 

Sipas të riut, abuzimi seksual nisi në vitin 2014. Ai tha se Boozer i dha dhurata dhe bëri seks me të në klasë. Ryan Crue shtoi se mësueshja e telefononte në orët e natës. Kate Boozer u largua nga shkolla.

 

One thought on “Tronditëse/ Mësuesja mbuloi dritaret e klasës dhe bëri seks me nxënësin mbi 100 herë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *